donderdag 24 mei 2012

Hallo allemaal Gisteren zijn we met de honden gaan wandelen bij joris baai, een geweldig stukje natuur op curacao. De honden hadden het geweldig naar hun zin en zagen er op een gegeven moment niet uit ze waren helemaal zwart van de modder en zand. Op het eind van de film kan je zien dat tess een egelvis in haar bek heeft en deze wordt door tommy afgepakt. Kortom de honden hebben een geweldig uitje gehad.

dinsdag 15 mei 2012

Gisteren was onze trouwdag en om het te vieren had ik in het diepste geheim een wens van yvonne laten uitkomen. Ze heeft altijd gezegd dat ze ooit nog eens een keertje wakker wilden worden in het hotel op blauwbaai met uitzicht over de Caraibische zee. Zo gezegd zo gedaan. Ik kan wel zeggen dat ze gisteren helemaal perplex stond toen ze de kaart opende waarin stond dat we daar zouden overnachten. In de middag zijn we daar heen gegaan en na het inchecken zijn we naar de kamer gegaan, deze was best groot en van alle gemakken voorzien. Er zat een geweldig groot balkon bij vanwaar je een perfect uitizcht had over het strand en de zee. Nadat we de kamer hadden verkend zijn we eerst een welkomstdrankje gaan halen bij de bar en hebben daarna nog een paar uurtjes op het strand gelegen. Nadat we ons hadden omgekleed zijn we gaan eten in het restaurant en het mooie daarvan is dat je met je voeten in het zand zit. We hebben heerlijk gegeten vergezeld van het ruisen van de golven, het zingen van de vogels en in de verte een mooie zonsondergang. Na het eten zijn we nog even in de stad bij starbucks een frappucino wezen halen en hebben daarna nog even lekker op het balkon gezeten om te genieten van de avond. Slapen was helaas iets minder aangezien de bedden heel erg hard waren. Zoals altijd waren we vroeg wakker en konden we genieten van een heerlijke rust die over het strand hing. Om acht uur hebben we nog een heerlijk ontbijt op het strand genuttigd en helaas moesten we daarna weer naar huis want ik moest werken. Het was een geweldige dag het voelde echt aan als een vakantie en we hebben er heel erg van genoten. En zoals jullie gewend zijn staan hieronder wat foto's en een filmpje, het filmpje is vroeg in de ochtend gemaakt.
trouwdag

zaterdag 12 mei 2012

Eindelijk weer een update

Hallo allemaal... Het heeft lang geduurd maar hier is dan eindelijk weer een update van onze kant. Eigenlijk hebben we niet veel te vertellen, omdat het hier eigenlijk op rolletjes loopt en we niets te klagen hebben. het enige nieuws is dat de marine in zijn wijsheid heeft besloten om ons hier te laten tot aan mijn pensioen. Hier zijn we blij mij omdat we nu heerlijk relaxed en zonder gezeur over de bezuinigingen hier onze tijd kunnen uitzitten. Met de honden gaat het ook prima, al heeft Tommy helaas de karpattenziekte gehad maar met behulp van antibiotica is hij er nu bovenop en van de week weer genezen verklaard. Koninginnedag was ook dit jaar weer heel gezellig we waren vroeg in de stad en het was al aardig druk en grappig om te zien dat de meeste Curacaoenaars iets van oranje aan hadden getrokken. We hebben heerlijk door de stad gestruind en hebben ook nog wat gescoord op de vrijmarkt. in de middag de tuin bladvrij gemaakt en daarna op het Hyatt resort een super lekker ijsje gegeten...... Volgende maand komt er weer een hond bij, Daijra het zusje van Hummer wordt volgende maand door Tamara en Ray meegenomen naar Curacao en we zijn reuze benieuwd hoe zij wordt ontvangen in de roedel, Hummer kan wel eens lastig zijn maar we weten zeker dat het na wat gewenningsprobleempjes het allemaal goed zal komen, kunnen de locals nog harder rennen als ze ons met vier van die bakbeesten zien aankomen. Tamara blijft hier samen met Ray en Diego voor een vakantie en we verheugen ons er erg op, erg leuk om te laten zien hoe wij hier wonen en hoe ons eiland eruit ziet. En uiteraard om weer aan ons kleurenschema te werken!!!!. Heel veel groetjes van ons beiden en ik zal proberen om het blog iets beter te gaan bijhouden... en uiteraard weer op de foto klikken voor meer foto's
zomaar wat foto's