zondag 31 juli 2011

dagje daaibooi baai

Hallo allemaal

zaterdag hebben we een heerlijk dagje doorgebracht op daaibooi baai en iedereen is daar van de rotsen gesprongen, zoals jullie kunnen zien op de foto's, vandaag gaan we er weer heen en dan gaan we de sprongen filmen zodat jullie die ook kunnen bekijken. Ook heeft Romana van de iedereen hele mooie foto's gemaakt en deze staan ook op het blog, evenals de gekke bekken serie van Chelsea en Alicia. Nadat we thuis hebben genoten van een overheerlijke barbecue, het enige wat overbleef waren broodkruimels!!! zijn we naar de stad gegaan om onder het genot van een ijsje, milkshake of cocktail te genieten van de Bomba band, thuis aangekomen hebben Chels en Alicia nog even de honden en zichzelf afgemat door rondjes om het huis te rennen en toen daalde heel snel de rust neer op de Kaya kokada.

dagje daaibooi

gekke bekken

portret foto's

vrijdag 29 juli 2011

uiteten en jorisbaai

Woensdag avond zijn we uit eten geweest in het voor ons zeer bekende larry's en het was weer heerlijk, iedereen vond dat er is veel gegeten die avond. Gisteren (donderdag) hebben we eerst boodschappen gedaan met zijn allen en ze keken hun ogen uit, want heel veel dingen die hier zijn zie je niet in Nederland en ook is de verpakking veel groter, in de middag hebben we Romana en Mike afgezet bij mambo beach zodat ze samen een middagje konden doorbrengen en wij zijn met de kinderen naar jorisbaai gegaan, daar is een soort hangout voor surfers met allemaal zelf gebouwde hutjes van aangespoeld hout en daar hebben ze zich een aantal uren uitstekend vermaakt met zwemmen en houtjes zoeken, die ze gaan beschilderen. Yvonne en ik hebben lekker met een boek in de schaduw gezet. kortom het was weer een lekker dagje Curaçao

en hieronder zoals jullie gewend zijn wederom wat foto's en een filmpje
larry's en jorisbaai


filmpje jorisbaai

donderdag 28 juli 2011

rondje over het eiland

hallo allemaal in nederland

vandaag hebben we een rondje eiland gemaakt en het was ontzettend leuk. We hebben veel foto's en films gemaakt en die kunnen jullie hieronder bekijken, vanavond zijn we uit eten geweest en de twee jongsten eten het meesten op, ze zijn altijd als laatste klaar, je kan wel merken dat ze de hele dag buiten zijn en ongeveer 80% van de tijd in het zwembad liggen, we moeten ze er echt uithalen en in bed stoppen want ze vinden het geweldig. Mike en romana hebben het ook erg naar hun zin en morgen gaan zij naar mambo en wij met de kinderen naar het pirateneiland op jorisbaai. hieronder de de films en foto's van vandaag.

rondrit en cas abou


en hieronder de filmpjes

boca pistol
grote knip
westpunt
playa jeremi

woensdag 27 juli 2011

wederom een filmpje

Hallo allemaal

hier nog een kort filmpje van het zwembad, toen we er aankwamen zat er een leguaan en daar gaat het filmpje over, let goed op als hij boos wordt, hoe snel hij met zijn staart naar me uithaalt.

filmpje

dinsdag 26 juli 2011

Hallo allemaal

zo de eerste dagen zitten erop, en het is heel gezellig maar wel druk, ook voor de kinderen, om kwart over negen s'avonds gaan de oogjes dicht en s'morgens moeten we ze wakker maken, zondag zijn we naar daaibooi baai geweest en ze vonden de onderwaterwereld heel erg mooi. Gisteren zijn we naar de stad geweest en hebben ze wat kleding gekocht en lekker gegeten en in de middag zijn naar het marinezwembad gegaan waar iedereen de grootste lol had, Alicia en Chelsea zijn niet uit het water te krijgen, ze liggen van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat in het zwembad thuis en als we bij zee zijn komen ze er alleen uit om even te eten en te drinken, en ook eten gaat prima, de buitenlucht zorgt ervoor dat ze eten als wolven. Vandaag (dinsdag) gaan we naar Cas abou en ook daar zullen ze zich prima vermaken. hieronder een aantal foto's en een filmpje

Groetjes van de kinderen en ze hebben het prima naar hun zin en vinden het erg mooi hier.

klik hier voor de foto's van strand en zwembad

zaterdag 23 juli 2011

aankomst op Curacao

Hallo allemaal

Ze zijn er!!!! de vlucht is goed gegaan en op een klein beetje vertraging bij de immigratie na zijn ze nu eindelijk bij ons thuis, en warm dat ze het vonden!! Het eerst wat ze deden was omkleden in bikini en zwembroek en nu liggen ze heerlijk af te koelen in het zwembad. maar dat kunnen jullie zien op onderstaande foto's als je erop klikt en ook een kort filmpje van Chelsea en Alicia in het zwembad. Vanavond gaan we even fastfood halen bij KFC en dan nemen we ze mee naar de stad naar ons favoriete stekje en onze favoriete band, en uiteraard hoort daar een klein ijsje bij.

aankomst curacao 23-7-11

Vertrek vanaf schiphol

Hallo allemaal

hier wat foto's van het vertrek van de kinderen, we vinden het allemaal best wel spannend en kijken erg naar hun aankomst uit, een klein kwartiertje geleden zaten ze midden boven de oceaan en net over de helft.

kinderen op curacao

zondag 10 juli 2011

nieuw video programma

hoi allemaal

hieronder de eerste video van tommy, nu via youtube want piccassa ondersteunt op het moment geen video, als je dit niet kunt afspelen laat het dan even weten, ook als het wel gaat, want dan weet ik dat ik op de goede weg ben. Voor groot beeld gewoon op de video klikken en dan even wachten tot hij weer ge-upload is.

woensdag 6 juli 2011

tommy en zeilen in de sunfish


Hoi allemaal
zoals jullie hebben kunnen lezen gaat het goed met tommy. hij eet als een reiger en ook de medicijnen slaan aan, hij krabt veel minder, en ook wordt hij steeds actiever. En het klinkt misschien raar maar het lijkt wel of hij veel meer haren heeft gekregen, hij ziet er echt beter uit. Hieronder kunnen jullie zien in welke staat mensen een hond dumpen, er zijn gewoon geen woorden voor. Vandaag heb ik een introductie les zeilen gedaan in de sunfish, zeg maar een surfplank die je aantrekt, het was geweldig, tig keer uit de boot gevallen en een keer of 5 gekapseisd maar was heel erg leuk en mag nu zelfstandig met die boten weg,


dinsdag 5 juli 2011

goed nieuws oever Tommy

Hoi allemaal

hier even een kort berichtje over Tommy, we zijn vanmorgen naar de dierenarts geweest met hem, en het was allemaal positief nieuws, hij is ongeveer 5 jaar oud, maar dat is een schatting, hij gaat in ieder geval een prinsheerlijk leventje bij ons tegemoet. Hij heeft wel mijten, maar dat is met een injectie te verhelpen en dan heeft hij binnen 3 weken zijn haren terug, hij heeft godzijdank geen hartworm of tekenziekte alleen last van gewone wormen, dus daar krijgt hij tabletten voor. Zijn gewicht is 25 kilo maar dat zal snel gaan toenemen. Hij was helemaal niet gestrest of zo bij de dierenarts, gewoon een heerlijk rustig hondje. Thuis heeft hij helemaal door waar abraham de mosterd haalt want als de koelkast opengaat dan staat hij er, hij is gek op eten. met de andere honden gaat het ook goed, Tess daagt hem uit om te spelen, maar dat snapt hij niet, misschien heeft hij wel aan een ketting gelegen al die jaren of in een hok en is hij ontsnapt. en Hummer gromt af en toe, maar dat is meer omdat hij een beetje jaloers is. maar doet niet lelijk tegen hem. die van ons moeten wel gewassen worden omdat de mijt besmettelijk is, maar dat is maar eenmalig, gewoon deppen met een spons. als we meer nieuws hebben dan horen jullie het wel, maar voorlopig zijn we alletwee heel blij dat hij niks erg heeft. het is een hond met heel veel mazzel.

zondag 3 juli 2011

Tommy, de hond die gered is


hoi allemaal

jullie zullen wel denken wat hebben ze nou weer, nou het volgende is het geval. afgelopen zaterdag toen we naar daaibooi gingen zagen we in een van de laatste bochten een hond, het was op het eerste gezicht een hele mooie met bulldog trekken en hij kwam eigenlijk bij elke auto even kijken en toen we s'middags weggingen zat hij er weer. Vandaag toen we langskwamen was hij er weer en we zijn gestopt maar hij ging tussen de cactussen staan en konden er niet bij. Aangezien we allebei heel erg begaan zijn met het lot van de honden hier op Curacao hebben we besloten om hem te vangen en hem te redden van een hongerdood. We werden hierin gesterkt door kees en nick, die daaibooi runnen. zei zeiden dat de hond waarschijnlijk is gedumpt door nederlanders die weer terug moeten, dit gebeurt heel veel op het eiland, onder het mom van hij heeft een paar goede jaren gehad. op de terugweg zijn we gestopt en hebben geprobeerd hem te vangen, dat lukte uiteraard niet omdat hij bang was. Ook met eten lukte het niet. Ik ben toen maar door de cactussen gekropen en heb hem uiteindelijk kunnen vangen, maar ben wel een aantal keren gebeten, en zat onder de cactus stekels die er thuis met dubbelzijdig plakband zijn afgehaald, zeg maar harsen voor stoere mannen. Morgen ga ik voor de zekerheid een tetanus prik halen. Tommy heb ik toen in de auto getild en je kon gelijk merken dat hij dat gewend was, hij ging gelijk uit het raam kijken en zijn staartje ging heen en weer. Thuis aangekomen werd hij uiteraard gelijk door Tess en Hummer gekeurd en het was gelijk goed. hummer doet wel bazig want hij moet even laten merken dat hij de baas is maar ze zijn constant met zijn drieën bij elkaar. Samen eten ging ook goed en je kan zien dat het een hele mooie hond is met een heel lief karakter. Hij gaat van de week naar de dierenarts toe want hij is behoorlijk kaal en moet ge-ent worden. maar we hebben hele goede hoop dat met wat liefde en aandacht dit een hele mooie gaat worden en we hebben in ieder geval het gevoel dat we een hond van een hele erge dood hebben kunnen redden. wordt vervolgd maar hierboven staat in ieder geval een foto van tommy